Personal Trainer Salme

Salme Kokkonen | Personal Trainer

Rakkauteni liikuntaan hankin jo nuorena tyttönä pelatessani naapurin muiden mukuloiden kanssa pesäpalloa, lentopalloa, polttopalloa, milloin mitäkin! Siitä lähtien liikunta on kuulunut koko ajan elämääni. On tullut harrastettua paljon erilaisia liikuntamuotoja mm. paljon erilaisia ryhmäliikuntatunteja, kuntonyrkkeilyä, karatea siniselle vyölle asti, vatsatanssia, lattareita, pyöräilyä, kuntosalia, kahvakuulaa, juoksua (mm. 5 kertaa puolimaratonilla), ja kaikkeen uuteen olen innolla menossa mukaan kokeilemaan!

Koulutustausta

Parikymppisenä luin itselleni insinöörin paperit ja niitä hommia olen tehnyt ihan päivätöikseni. Tietokoneen äärellä päivät viettäen tiedän, miltä päätetyöskentelijän niskassa ja selässä tuntuu. Ryhmäliikunnanohjauksesta kertyi kokemusta naisvoimistelijoiden mukana, kun ohjasin 2005-2008 naisten jumppatunteja (kiinteytys, rasvanpoltto, step, venyttely) ja jo silloin heräsi kipinä, että joku päivä olen liikunta-alalla töissä!

Toinen ala, johon myös löytyy mielenkiintoa, on ravitsemus. Tähän alaan aloin tutustumaan enemmän avoimen yliopiston kautta ja suoritin töiden ohella Itä-Suomen avoimessa yliopistossa Ravitsemustieteiden perusteet sekä aineopintoja. Kun jäin äitiyslomalle insinöörin töistä päätin, että lähden samalla kouluttautumaan liikunnan alalle, jos siihen tulee mahdollisuus. Ja niin tein! Oli aivan mahtavaa päästä opiskelemaan samanhenkisten kanssa ja itseä kiinnostavaa alaa! Suoritin syksyllä 2014 FAF Gym Instructor -koulutuksen, jonka jälkeen jatkoin Personal Trainer -vaiheeseen. Sieltä valmistuin maaliskuussa 2015.

Minä valmentajana

Personal Trainerina haluan, että opit kuuntelemaan omaa kehoasi paremmin. Pätee treeneihin sekä syömisiin! Kun keho on tasapainossa; treenit maistuu hyvälle, ruokavalio auttaa pitämään mielen virkeänä, niin mikäpäs on sielulla nauttiessa elämästä. Koskaan ei ole myöhäistä ottaa uutta suuntaa elämälle ja päättää voida paremmin! Treeneissä painotan oman kehon kuuntelun lisäksi paljon oikeaa tekniikkaa, jotta treenaus olisi myös turvallista sinulle.

Fyysinen jaksaminen näkyy arjessa jokaikisenä päivänä; Oletko väsynyt töissä? Jaksatko harrastaa töiden jälkeen? Entäs touhuta lastesi kanssa? Fyysinen kunto on yksi tärkeä osa-alue elämässäsi. Haluan olla matkallasi mukana kehittämässä kuntoasi rennolla ja kannustavalla otteella. Persoonana olen helposti lähestyttävä ja luotettava. Mietiskelen ja harkitsen asioita ja haluankin, että sinulle tulee paras mahdollinen ohjaus tavoitteidesi mukaan. Tule mukaan salillemme ja kysy rohkeasti lisää!

About Risto Savolainen