easyfit-risto-pukki

Ryöjää ja uudenvuodenlupauksia

Joulun kiireet ja lahjastressi puskee vääjäämättä päälle. Marketeissa soi joululaulut ja näyteikkunat on viritetty jouluisiin tunnelmiin. Postisetä kiikuttaa laatikon täyteen mainospostia erilaisista tuotteista ja palveluista. Läheisiä kannattaa muistaa ja joulumyynti sekä uudenvuoden alennusmyynnit ovat kaupassa elintärkeät. Ostamalla tuotteita torjumme samalla lamaa. Se onkin sitten eri asia mitä läheisille tai itsellensä lahjaksi hankkii.


Miten arvokkaana sinä pidät omaa terveyttäsi? Kuinka monta satasta olet valmis maksamaan kuukaudessa siitä, että sinulla on energiaa päivän askareisiin ja tunnet jaksavasi töissä ja pitäväsi turhat kolotukset loitolla? Mikäli et koe, että tekisit sen itsesi takia niin miten olisi läheiset? Haluat varmasti leikkiä lapsiesi kanssa samoin lastenlapsien. Entäs oma puoliso?  Kukaan ei varmasti halua nähdä kun oma rakas sairastaa?

 

Haluatko antaa lahjaksi ryöjää, joka ei maailmasta lopu? Ennemmin tai myöhemmin meistä jokainen täältä lähtee kiviaidan taakse.  Ei sinne mukaan sitä hyvää kuntoakaan saa, mutta ei myöskään Iittalan kuppeja.

 

Hyvä kunto saattaa auttaa nauttimaan siitä ryöjästä, mitä meistä jokainen sinne kotiin kuitenkin kantaa vuosia pidempään. Jos minä olisin apteekkari tai yksityinen lääkäri, niin kyllä minä myisin joululahjaksi lahjakortteja. En tiedä kyllä onko se edes sallittua, mutta kun se vaan on tuntuu olevan käsinkosketeltavan paljon helpompi tapa huolehtia omasta terveydestään kuin se että jos vähän näkisi vaivaa ja hikoilisi. Jokainen toisto ja hikipisara vie sinut kohti tavoitteitasi- terveempää elämää. Jokainen hyvin syöty aamupala ja kaikki ne päivän aikana nautitut ravintoaineet vievät sinut kauemmaksi suklaasta ja sipsipusseista.

Kun teette lupauksen uudelle vuodelle, olkaa viisaita ja palkatkaa itsellenne Personal trainer ja minä lupaan että se maksaa itsensä takaisin. Valtaosalle kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit ovat vieraita paikkoja ja pelottaa oikeasti aloittaa. Sillon kun sinulla on valmentaja mukana harjoitteleminen on vaan niin paljon helpompaa. Todellakin! Itsekkin nautin suunnattomasti ollessani valmennuksilla siitä, että menet vaan paikalle ja teet niinkuin sanotaan. Tämän päivän sana monelle on helppous, harjoittelun helppouden saavutat yhdessä trainerin kanssa.

Pallo on nyt teillä siilinjärveläiset. Minä luon teille puitteet, oletteko TE  rakentamassa entistä paremmin voivaa kuntaa?
#siilinjärviliikkuu

 

Joulu on taas! Tule ja etsi lahjakortti :) #siilinjärviliikkuu

Kuva, jonka EasyFit Siilinjarvi (@easyfitsiilinjarvi) julkaisi

About Risto Savolainen