siiri-valkonen

Moikka, olen Siiri Valkonen

Moikka,

olen Siiri Valkonen, EasyFitin uusin lenkki, Pohjois-Savoon paluumuuton tehnyt personal trainer ja ravintovalmentaja.

Vaikka jonkinmoinen elohiiri olen ollut aina, löysin liikunnan pysyvästi vasta lukioaikana. Valmistuin liikuntaneuvojaksi Tanhuvaaran urheiluopistossa vuonna 2012 ja tiesin jo silloin, että tämä ala on minun. Siitä luonnollisena jatkumona kouluttauduin työn ohella Trainer4You:n personal traineriksi ja ravintovalmentajaksi.

Ravitsemus on olennainen osa terveyttä, hyvinvointia ja liikuntaa. Valtoimenaan riehuvat ja vaihtelevat ruokavaliotrendit sekä dieetit saivat minut pohtimaan omaa ja nykypäivän ihmisten suhtautumista ruokaan. Halusin syventyä vielä enemmän ravitsemukseen ja sen vaikutuksiin ja aloitin syksyllä ravitsemustieteet Itä-Suomen avoimessa yliopistossa. Peräänkuulutan kokonaisvaltaista elämäntapamuutosta ja maalaisjärkeä.

Ohjaajana keskityn jokaisen tavoitteisiin 110%:sti. Kuuntelen asiakastani, hänen toiveitaan ja yhdessä räätälöimme toimivan tavan liikkua ja ruokailla. Siitä lähdetään, että jokainen on yksilö. Pyrin olemaan kannustava, innostava ja minusta löytyy sekin puoli, joka potkii tarvittaessa takapuolelle.

palaute-siiri-valkonen

Edellä mainitun kaltaiset palautteet ja kiitokset saavat sydämen muljahtamaan kiitollisuudesta ja ylpeydestä. Myötäelän näitä fiiliksiä, onnistumisen tunne on mitä mahtavin! Se on suurin palkinto tässä työssä.

Älä arkaile nykäistä hihasta ja pyytää neuvoja, nähdään salilla!
Siiri

About Risto Savolainen