Maria kumlin easyfit

Mitä sinun PT -pakettisi sisältää? Maria Kumlin

Mitä sinun PT-pakettisi sisältää?

Personal trainer-palvelut ovat vielä niin tuntemattomia monelle meidän savolaisten leveyspiirillä, joten avataampa asiaa hieman. Moni ajattelee PT:n palkkaamista Hollywoodhommana, eikä miellä palvelun olevan arkeen sopivaa kuten kampaaja -ja hammaslääkärikäynti.

Tavoitteita löytyy yhtä paljon kun asiakkaitakin, joku tarvitsee sen kesäkunnon toinen taas kuntoutusta selkäongelmiin. Tärkeintä on, että löytää itsellensä sopiva peeteen, huomaathan että hän ei välttämättä ole sama tyyppi kun nuapurin emännällä.

Meidän valmentajat

Kun etsit itsellesi sopivaa Personal traineria mieti tavoitteesi valmiiksi, se helpottaa oikein ihmisen löytymistä juuri sinua auttamaan. Tärkeintä kuitenkin on hyvä mututuntuma eli PT tuntuu sellaiselta tyypiltä jonka kanssa tulet hyvin toimeen.

Tavoitteesi rakentaa Pt-paketin sisällön. Perusasioita mitä pakettiin yleensä kuuluu on ruokavalio-ohjaus ja siihen liittyvät muutokset, kuntosali/kotiohjelma lihaskunnon parantamiseksi, kehonkoostumusmittaukset, tarvittaessa kausisuunnitelma tietylle aikajaksolle, lihaskunto-ohjelmien muokkausta ja yhteydenpito sovitulla tavalla. Yhteiset tapaamiset käytetään parhaalla mahdollisella tavalla tavoitetta ajatellen. Ohjeistus käydään huolellisesti läpi, jotta asiakkaalla on turvallinen ja hyvä fiilis toimia itsenäisesti tapaamisten välillä. Asiakas ja PT luo paketin sisällön yhdessä, ja tekevät muutoksia suunnitelmaan mikäli matkan varrella siihen tarvetta tulee. PT suhde on 100% luottamuksellinen.

Easyfitillä on eripituisia Pt-paketteja: 3, 6 ja 12kk joissa jokaisessa on 12 yhteistä tapaamista. Kun sinulla on tavoite kirkkaana mielessä, niin paketin pituus on helpompaa miettiä PTn kanssa yhdessä. Esimerkiksi  painonpudottajalle 3kk on helposti vasta alkuspurtti uuteen elämään, sillä harvoin ne kilotkaan on tullut 3kk aikana.

6kk

Asiakkaat joilla ei ole ennen ollut henkilökohtaista valmentajaa ja löytävät sopivan, usein toteavat kuinka helppoa ja mielekästä tavoitteen saavuttamisesta on tullut. Ei tarvitse seurata naistenlehtien mediaseksikkäitä laihdutusbuumeja tai olla muuten loputtomassa tietomäärässä poimimassa omaan tavoitteeseen tarvittavaa tietoa. Sillä yleensä ne kokeilut menee pahasti metsään. PT antaa sinulle sopivat raamit toimia järkevissä puitteissa, luo vaihtoehtoja, vie pois mukavuusalueelta nätisti ja ohjaa oikeaan suuntaan.

Fakta on kuitenkin se, että saman rahamäärän minkä PT maksaa kuukausittain saat varmasti menemään mihin tahansa muuallekin. Jos selkä on kivuton, jaksat paremmin arjessa ja vaimo on kammarin puolella tyytyväinen, se raha on varmasti mennyt oikeaan paikkaan. Personal trainer kuukaudeksi TAI  ilta ravintolassa TAI käynti vaatekaupassa TAI kuukauden reseptikipulääkkeet TAI kuukauden roskaruokaostokset. Jokainen itse päättää omasta hyvinvoinnistaan :) Mikäli heräsi pieninkään mielenkiinto asiaa kohtaan ole yhteydessä!

About Risto Savolainen