Mirka-easyfit-siilinjarvi

Mirka on EasyFitin uusi Personal Trainer

Heippa!

Olen Mirka, 26-vuotias fysioterapeutti ja urheiluhieroja. Elän vahvasti tunteella elämää, ja teen asiat just niin kuin hyvältä tuntuu, välittämättä suuremmin mitä muut mahdollisesti ajattelevat. Luonteeltani olen helposti lähestyttävä lupsakka savolainen, jossa on ripaus pohjoisen kansan temperamenttia. Uskon ihmisiin ja asioihin kirkkain silmin, enkä tule yleensä ajatelleeksi negatiivisia puolia asioista. Päättäväisen luonteeni hyviä puolia ovat asioihin ryhtyminen, jotka hoidetaan saman tien alta pois niitä enempää vatvomatta.

Olen tiennyt nuoruudesta saakka ryhtyväni yrittäjäksi, jota kohti on edetty määrätietoisesti. Kukaan ei sanele minulle höpö höpö-hommia, eikä aikatauluta elämääni. Minulle on äärimmäisen tärkeää, että teen työtä, josta nautin. Se motivoi tekemään asiat paremmin, ja loppu viimein ne ovat asiakkaat, jotka hyötyvät tästä.

Taustani liikkujana on lähtenyt aivan pienestä asti. Meillä vanhemmat ovat tukeneet ja jaksaneet kuljettaa lajin kuin lajin pariin. Tsemppaaminen urheiluun on kannattanut, sillä nykyään nautin yhtä paljon, tai jopa hieman enemmän liikunnasta ja siitä endorfiiniryöpystä, jonka raskas fyysinen suoritus tuo. Nuorena olen harrastanut kilpatanssista ringetteen, jota tulikin pelattua useampi vuosi. Myös kilpailu Cheerleadingissä naisten tanssijoukkueessa vei aikanaan ison osan arkea. Muutama vuosi takaperin aloitin lännenratsastuksen, jonka parissa vietin aikaa aktiivisesti. Lajin pariin toivon vielä pääseväni tulevaisuudessa. Tällä hetkellä kulutan energiaani crossfitin monipuolisessa maailmassa.

Perheeni koostuu avopuolisoni lisäksi 3,5 vuotiaasta pippurisesta ja hellyttävästä tyttärestä sekä kahdesta siperianhusky toverista. Koirat kuljettavatkin meitä ahkeraan metsään, jossa saa päästellä niin paljon kuin lenkkareista pääsee. Nuo karvaiset ystävät ovat toisaalta opettaneet myös luonnossa hengähtämisen taidon ja hetkestä nauttimisen! Arkeani rytmittää siis hyvin sekalainen lauma, josta saa olla päivä päivältä kiitollisempi.

Olen ihmisenä hyvin aktiivinen ja haen asioista kokemuksia ja elämyksiä, joita muistella myöhemmin. Liikkujana tämä näkyy mahdollisimman raskaina ja erilaisina treeneinä; treenin jälkeen ei tarvitse arpoa oliko tarpeeksi raskasta. Haluan välittää treenin kautta myös asiakkaille elämyksiä, joita he voivat kokea treenatessa. Itsensä voittaminen on todellakin tavoittelemisen arvoista!

 

Toivottavasti nähdään joko kuntosalin puolella tai hieronnan merkeissä!

About Risto Savolainen