Miksi kuntosaliohjelma on tärkeä ja miten saat sen ilmaiseksi?

Vastaa kyselyyn,saat kuntosaliohjelman!

Kesä alkaa pikku hiljaa väistyä, tulee syksy ja sitten talvi. Kansa aktivoituu myös sisäliikunnan pariin. Meillekkin se tarkoittaa sekä kuntosalille että ryhmäliikuntatunneille uusia ihmisiä. Osalle kuntokeskukset ovat tuttuja paikkoja mutta monelle meidän asiakkaista tämä on se ensimmäinen paikka. No mitenkä sitä sitten aloitetaan?

Oletetaan että minun puhelin soi, soittajana on Siilinjärven kunnanjohtaja, joka pyytää minua laulamaan ensikesänä maamme laulun Siilinjärven torilla. Jep, siinä vaiheessa suattaapi Savolainen mennä hiljaiseksi ja syke on 200. Mutta tottakai minä suostun, en voisi kieltäytyä kunniasta. Tiedän etten osaa laulaa, pahin mahdollinen painajainen. Mutta ongelmaan on ratkaisu, ei muuta kuin laulutunneille. Ja varmasti vuoden aikana sen verran oppisin hyvässä opissa että seuraavana voisikin olla vuorossa keikka stadionilla. Mitä tämä tarkoittaa? Todellisuudessa haluan oppia laulamaan, mutta en oikeesti osaa. Mikäli alan yksin opetella niin en opi. Ja motivaatio loppuu jo kuukauden viimeistään kahden päästä. Mitä sinä teet kun tulet hankkimaan meiltä asiakkuuden? Haluatko että motivaatio säilyy hautaan saakka vai se loppuu jo ensimmäisen kerran ennen joulukuun alkua?

Pitäisikö harrastuksen aloittavilla olla pakollinen ”kuntosaliajokortti”? CrossFitin puolellahan homma on näin: Ensiksi alkeiskurssille ja sen jälkeen pääsee harjoittelemaan. Ja kurssi maksaa =). Meille taas EasyFitissa JOKAINEN SAA MAKSUTTOMAN HARJOITUSOHJELMAN vastaamalla linkin kysymyksiin. Kyselyyn tästä. Aika hienoa, eikö?

easyfit-siilinjarvi-ohjelma-kysely

Kymmenen kuukauden vääntö

Mulla on kohtuullinen hyvä kasvomuisti. Näiden kahden ja puolen vuoden aikana, varsinkin alkuun tein paljon asiakaspalvelua ja muistan lukemattoman määrän tapauksia, joissa uudelle asiakkaalle on tarjottu saliohjelman tekemistä ja ohjausta.

”Ei kun minä koitan nyt alkuun ite”, ”Olen minä joskus kymmenen vuotta sitten salilla käynyt”. Näin! 10- kuukautta ja siihen se loppuu. Mikä meni pieleen? Emme ole osanneet perustella miksi ohjelma pitää olla. Itse olen käynyt monilla valmennuksilla, rahaa on palanut, mutta aina sieltä tarttuu jotain onkeen.

Valtaosan koulutuksista olen käynyt kehittääkseni vain omaa osaamistani ja apua omaan treenaamiseen. En suinkaan siksi, että osaisin valmentaa muita. Toki tiedoista on hyötyä muidenkin ohjaamisessa, mutta en lähde tuputtamaan omia näkemyksiä harjoittelun oikeellisuudesta väkisin kenellekään. Olisko sinun pitänyt ottaa sittenkin se ohjaus?

Syksy tuopi meille uusia Personal Trainereita, paljon uusia pienryhmiä ja saadaan lisää tilaakin tätä toimintaa ajatellen. Näistä lisää tämän kuun aikana kun olemme saaneet koulutuksen asiaan.

Meinas unohtua. Milloinka kesä kesä loppuu? Milloinka sinä palaat salille joka lopetit vappuna kaiken sisäliikunnan ja vannoit palaavasi syksyllä? Nyt on jo elokuu!

Risto

About Risto Savolainen