easyfit-pahasohva-siilinjarvi

Mikä on #pahasohva-tempaus?

Kaikki tietävät, että istuminen on pahasta. Minä en ole kuitenkaan keksinyt miksi sohvalta nouseminen on niin vaikeaa. Sohvilla nimittäin makaa valtavasti porukkaa sipsipussien ja Ben&Jerry´s pakettien kanssa. Tämä kirjaimellisesti laajentuva massa pitäisi saada sohviltaan ylös. Siinä on pääsyy miksi tämä #pahasohva tempaus toteutettiin. Me EasyFitillä toivomme, että saisimme tämän passiivisen sohvalla makaavan massan liikenteeseen. Olen täysin varma, että Siilinjärvelläkin jokaiselle liikunta-alan toimijalle löytyy omat asiakkaansa. Kunnan jokainen sali on profiloitunut tiettyyn suuntaan. Minun mielestäni meidän kaikkien liikunta-alan toimijoiden selkeästi pahin kilpailija on kotisohva.

Tempauksen idea

Olemme siis aloittaneet tempauksen, jossa jokainen joka tuo sohvansa meille saa yhden kuukauden ilmaiseksi harjoitella meillä. Me saadaan jo tällä viikolla yksi jätelava (yhteistyössä Puijon Romu) tuohon meidän parkkipaikalle ja minä odotan innolla että se saadaan täyteen sohvia. Minun mielestäni jos saadaan yksikin ihminen aloittamaan kuntoilu ja luopumaan sohvastaan olemme jo onnistuneet. Minä sitten tuhoan sohvia kesän aikana mitä erilaisimmilla tavoilla, jotta näette kuinka paha sohva oikeastaan onkaan. Nämä kaikki videot tulevat sekä tänne blogiin että meidän Facebook-sivustolle.

Mistä tällainen idea?

Pidimme sisältöpalaveria Call to Actionin kanssa ja juttelimme siitä kuka on Easyfitin pahin kilpailija. Mieleeni tuli yksi keskustelu 2,5 vuoden takaa, joka vieläkin ihmetyttää minua.

Sonja oli juuri vetänyt erittäin kevyen näytetunnin työporukalle, kyseessä olivat vielä henkilöt jotka työskentelevät terveydenhuollon alalla. Joku tästä porukasta sanoi seuraavaa: ”Paljon mukavampi maata sohvalla työpäivän jälkeen ja syödä jäätelöä kuin hikoilla täällä”.

Menin sanattomaksi ja mietin että, EI EI EI näin. Mikä tätä porukkaa vaivaa? Monesti kuulee sen ettei työpäivän jälkeen jaksa lähteä mihinkään. Surullista, mutta totta. Joidenkin yleiskunto on niin heikko, ettei edes työpäivästä selviä kunnolla. Ja tästä tuli siis idea että sohva on tosi paha, ja sille pitää tehdä jotain. Jos tuntuu, ettei jaksa edes työpäiväänsä, suosittelisin liikuntaa 2-3 kertaa viikossa josta tulee hiki. Ja meiltä saat varmasti ammattilaisten ohjeet siihen että onnistut tässä.

Nyt sohvia kantoon ja kohti parempaa kuntoa!

Risto

About Risto Savolainen

One thought on “Mikä on #pahasohva-tempaus?

  1. Niin totta, mitä kirjoitat! Liikunta lisää jaksamista. Kunnon noustessa elämänlaatu ja jaksaminen ihan normaalissa arjessa paranee. Kiitos vaan sinulle, että jaksat pitää asiaa ”tapetilla”

Comments are closed.