easyfit-siilinjarvi

Liikuntakeskusyrittäjänä Siilinjärvellä

Paremman elämän puolesta jo vuodesta 2013.

No, mitenkä se on mennyt? Töitä, stressiä, töitä, muttei valvottuja öitä. Onneksi olen hyvä nukkumaan enkä lue sähköpostia iltaisin. Syy miksi ajattelin tästä kirjoittaa nyt johtuu kahdestakin asiasta.


Vierailin meidän toimitusjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan luona reilu viikko sitten. EasyFit on osa LL International Oy:ta, joten meilläkin on ketjujohto, joka heiluttaa tahtipuikkoa.Tapasimme kirjanpitäjäämme, jonka kanssa kävimme yhdessä lukuja läpi. Yhteenvetona voi todeta, että valoa tunnelin päässä alkaa jo näkyä. Helppoa ei varmasti vielä vuoteen tule olemaan, mutta pomomme oli tyytyväinen meidän tekemiseen. Mitä tämä teille tarkoittaa, rakkaat #siilifittaajat?

Se mitä me täällä Siilinjärvellä teemme on huippuluokkaa. Kilpailu on kovaa ja taloustilanne näkyy mutta teillä on silti käytössänne ylivoimaisesti parhaat palvelut hintaluokassaan. Olemme saavuttaneet myös yhden tavoitteen. Se on 3000 ja nyt se on jo 3004. Tuo on luku, jonka asetin tavoitteeksi. Se tarkoittaa että salillemme on liittynyt yli 3000 henkilöä!  Muistan avajaisissa keskustelleeni yhden asiantuntijan kanssa, joka totesi että ilman sarjakortteja ette tule 500 saamaan. Miten saisimme sitten 3000 ihmistä asiakkaaksi kerralla onkin isompi haaste, mutta sekin haaste otetaan vastaan.

Perälautahan meillä vuotaa ja sen asian kanssa tehdään töitä. Yleisin irtisanomisen syy on ”minulla ei ole aikaa”. Tekosyy? Ei, se ei ole tekosyy. Enemmänkin kyse on tietämättömyydestä. Tietämättömyydestä siitä, kuinka hyvä asia säännöllinen liikunta on ruumiille ja tietämättömyys siitä kuinka hyvä olo liikunnasta seuraa. Pitkällä aikavälillä meidän kuukausimaksu maksaa itsensä monella tavoin takaisin. Se voi pitää tohtorin loitolla ja auttaa löytämään vaikka puolison <3 Jokaisessa irtisanoutumisessa joudumme toki katsomaan peiliin. Emme ole pystyneet tuottamaan hänelle sellaista elämystä jota tavoittelemmme. Ihmiset eivät ole jatkaneet liikunnan parissa. Tätä varten meillä on Personal Trainerit Ottakaa nyt ihmeessä kontaktia meihin, siinä ei häviä mitään. Jokainen näistä meidän ammattilaisista huomioivat sinun tasosi ja sen mukaan lähdette liikkeelle.

Minkälaista Siilinjärvellä on sitten yrittää? Täytyy todeta että onneksi avasin salin tänne enkä Kuopioon. Kyllä me sinne Kuopioonkin avataan mutta vielä joudutte hetken odottamaan. Kuopion läheisyydestä sekä hyötyy että kärsii lisäksemme moni muukin siillinjärveläinen yrittäjä. Toisilla se näkyy enemmän kuin toisilla. Meillä se näkyy niin että  on “trendikkäämpää” käydä salilla Kuopiossa. Toinen juttu on se, että ei voi olla hyvä kun on halpa. Minun mielestä me ei olla hyvä vaan paras! Meiltä sinä voit saada PT:n itsellesi vuodeksi ja asiakkuuden samalla hintaa kuin pelkän asiakkuuden Kuopiossa. Valta-osan omista hankinnoista joita teen joudun hankkimaan kunnan ulkopuolelta, mutta esimerkkinä kun meillä hajosi asiakaspalvelusta kosketusnäyttö niin se löytyi edullisesti ja nopeimmin paikalliselta yrittäjältä.

Siilinjärveläiset, käyttäkäämme oman kylän palveluita mahdollisimman paljon. Silloin tänne saadaan lisää työpaikkoja ja entistä enemmän palveluita teitä varten.

– Risto

 

About CTA_oy

One thought on “Liikuntakeskusyrittäjänä Siilinjärvellä

  1. Ajattelin käyttää tätä palautekanavana, kun en omaa facebook-tunnuksia, toivottavasti ei haittaa!

    Kai pieneen saliin tulee myös joskus tulevaisuudessa virtuaalikamppeet? Olin vähän pettynyt kun ei ollutkaan :( Olisi ihan super päästä tekemään virtuaalia pienempään saliin, jos iso on varattu! Vaikka edes rajattu valikoima tunteja.

    Samalla toivoisin ryhmäsalien OVENPIELEEN (seinään vaikka, siihen vaan) ryhmäliikunta-aikatauluja, jolloin kaikki immeiset osaisi katsoa siitä, onko salissa mitään ajastettua/ohjattua tuntia menossa niin ei tarvitse turhaan myskätä niitä ovia koko ajan 😉 Sama siihen pienemmän salin ovelle, että jos se on vaikka varattu jollekkin pienryhmälle tiettyyn aikaan.

    Ja sit mä vielä haluaisin… jotkut iisifitin salihousut, mielellään jotkut väljät ja ohkaiset. Kuulkee pyyntöni, pliiiis! Voisin mainostaa easyfittiä niissä ihan mielellään.

    Kiitos Risto kaikin puolin huikeasta salista! Tällä hinnalla Siilin Easyfit on kyllä parasta ikinä. Kuopion salit kokeilleena olen paljon tyytyväisempi teidän palveluihin. Hinta ja laatu kohtaa Siilinjärvellä. <3 Toivottavasti LL International tajuaa millainen kultasuoni tämä Siilin oma sali oikein on ja easyfit saa siinä olla ja pysyä vielä pitkään. Ja seuraavaksi sitten korotatte rakennusta yhdellä kerroksella ja laajennatte "vähän"!

Comments are closed.