Personal Trainer Maria easyfit siilinjärvi

Kuka olen ja mikä liikuttaa minua?

Nimeni on Maria Kumlin ja toimin Siilinjärven Easyfitillä Personal trainerina. Opiskelin Trainer4You:lla Joensuussa hyvinvointi- ja kuntosalivalmentajaksi sekä Personal traineriksi. Unelmoin uranvaihdosta kauan ja jo ensimmäisen koulutusreissun jälkeen tiesin olevani oikeassa paikassa. Nautin työstäni ja sen tuomista onnistumisista sekä haasteista. Olen kolmen lapsen äiti ja yrittäjä. Liikunta on minulle aina ollut vastapainona työlle ja kiireiselle arjelle. Lajeina löytyy mm. ratsastus, juoksu, lumilautailu, yleisurheilu ja kuntosali kaikissa erimuodoissa. Olen erityisesti perehtynyt raskaudenajan liikuntaan ja synnytyksestä palautumiseen. Toki asiakaskuntani on laaja ja haluan säilyttää työn monimuotoisuuden ja ottaa vastaan kaikki tarjotut haasteet.

Kohti muutosta

Tunnen suurta onnistumista kun valmennussuhteen aikana tapahtuu niin fyysistä kuin psyykkistäkin muutosta. Fyysiset muutokset eivät tapahdu ilman päätöstä muuttaa tapojaan ja tekemisiään. Sen lisäksi arjesta ei pidä tulla liian hankalaa ja väsyttävää uuden projektin myötä. Itselleni tärkeää on asiakassuhteessa maalaisjärki, ajankäyttö ja oikeiden työkalujen löytäminen. Se mikä toimii toisella, ei välttämättä toimi toivotulla tavalla toisella henkilöllä.

Minä valmentajana

Olen valmentajana ihmisläheinen, huumorintajuinen mutta napakka. Olen saanut asiakkailtani palautetta hyvästä esimerkistä, motivaatiosta sekä tehokkuudesta. Pitkä valmennussuhde on kaikkein hedelmällisin, silloin oppii tuntemaan asiakkaan psyykkiset ja fyysiset voimavarat. Nautin työstäni ja toivon että se välittyy myös valmennussuhteessa asiakkaalle. Parasta työssäni on asiakkaan spontaani palaute. Jopa valmennussuhteen päätyttyä tunnen aitoa iloa huomatessani että olen voinut tarjota asiakkaalle avaimet pysyvään muutokseen.

Mitä mieltä asiakkaani ovat minun palveluista?

 

”Maria on kuorinu musta esiin puolia mitä en ees tienny itessä olevan. Ensinnäkin treenaan nykyään aivan eri syistä kun alussa. Laihtuminen, painonpudotus ja pienempiin vaatteisiin mahtuminen oli minulle aivan ykkösjuttu alussa, mutta nyt haluan vaan olla terve, iloinen, nukkua hyvin ja siinä sivussa laihdun. Olen oppinu pitkäjänteisyyttä, joka uskokaa pois, on minun kohdalla uskomaton asia. Pidän siitä että osaan haastaa itseäni parempii suorituksiin enkä vaan käy salilla tekemässä niitä mitä joku käski… niillä painoilla mitkä alussa määriteltiin. Marialta olen saanut niin liikuntaan kuin syömiseenkin aivan uskomattoman määrän hyviä ja monipuolisia neuvoja! Liikunta on oikeasti kivaa kun vaan löytää itselleen sopivat alueet!”

– Heidi

 

”Ilo kokonaan minun puolellani, olen onnekas kun pääsin Marian kynsiin ! Aivan loistava tsemppari, tykkään!!!”

-Johanna

 

Asiakkailta saamani palaute on parasta, sillä se kehittää minua valmentajana. Personal trainerin palkkaaminen on arvokas investointi, mutta se on sijoitus sinun tulevaisuutesi. Minuun voit ottaa yhteyttä niin yksittäisissä ohjauksissa, ravintosuunnittelussa kuin pitemmänkin valmennusuhteen aloituksessa. Varaudu huonoon huumoriin ja reippaaseen meininkiin! Tarjoan sinulle onnellisemman arjen.

About Risto Savolainen