#pahasohva

Oli tämä kivaa puhaa!

On aika siirtyä eteenpäin, joten 26.7.2018 olen hakenut EasyFit Siilinjärveä pyörittävän yhtiön Rs Company Oy:n konkurssiin. Kiitoksi kaikille <3 Te ihmiset olette tehneet tästä taipaleesta varmasti ikimuistoisen. Olen saanut tutustua moneen uuteen ihmiseen ja oppinut monelta paljon.

Miksi näin? Ei ole ollut helppo päätös, oikeastaan kaksi vuotta sitä olen miettinyt. Käyttöpääomaa meillä ei ole ollut missään vaiheessa tarpeeksi. Viime kesänä se oli jo lähellä mutta ei ollut vielä silloin rohkeutta. Juhannuksen jälkeen kuluvana kesänä olin hyvän ystäväni kanssa kalareisulla jollekka olen aikaisemminkin puhunut liiketoimintaan liittyvistä asioista. Hän sanoi että ”anna mennä”. Kiitoksi tästä rohkaisusta.Konkurssi kuulostaa monien mielestä aivan karmealle. No onhan se minullekkin tavallaan sitä, ne voitot jotka luvattiin ja se taloudellinen hyöty jota monesti yrittämisellä haetaan jäi nyt saavuttamatta. Mutta tämä on vain yksi osa liiketoimintaa. Maksettavaa minulle jää ja eniten minua harmitta äitini puolesta joka on ollut lainojani takaamassa.

Mitä minä tästä eteenpäin? Vain taivas on rajana. Oppirahat on maksettu.

Mitä EasyFit Siilinjärvi tästä eteenpäin? 13.8.2018 kaikki voimassa olevat asiakkuudet päättyvät. Nyt tapahtuu päivittäin paljon, joten tiedotan sitä mukaa kun uusia asioita ilmenee. Siihen saakka pesänhoitaja on pyörittämässä toimintaa. Muuhun en osaa vastata tätä kirjoittaessa. Olen pahoillani että jouduin tekemään tämän. Pesänhoitaja hoitaa asioita kaksi viikkoa, jonka jälkeen pahimmassa tapauksessa ovet menevät kiinni. Toivon että toiminalle löytyy jatkaja, kalusto on valmiina jota en helppo laajentaa, asiakaskuntaa on.

Mitä minuun tulee, ideoita on hautumassa. Nyt aika elää ”normaalia elämää”.  Toki minulle voi työtarjouksiakin esittää. Nyt tässä varmaan hetki tuumaillaan

Kiitoksia teille kanssa yrittäjille joilta olen saanut tukea ja viestejä tänään!

Luvatkaa ihmiset pitää kunnostanne huolta. En minäkään tätä painetta olisi muuten jaksanut.

Marian ulkojumpat on peruttu toistaiseksi myöskään keskiviikkona 1.8.2018 ei ole asiakaspalvelua.

Minä tulen pitämään torstaina asiakaspalvelua auki. Tulkaahan kahville :)

#siilinjärviliikkuu

About Risto Savolainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *